Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oost-Azië, Zuidoost-Azië
Type Business: Fabrikant
Merken: YIDA
Aantal werknemers: 600~700
Opgericht Jaar: 1996
Export pct: 60% - 70%
Inleiding

Is Chemisch die Co. van Jiangsuyida, Ltd, in Juni 1996 wordt gevestigd, de Belangrijkste High-tech Onderneming van het Nationale Toortsplan. Nu heeft het vijf naamloze vennootschappen in Jiangsu, Jilin en Zhuhai, de nabijgelegen haven van Shanghai, van Zhuhai en Dalian-. Het hoofdkwartier wordt gevestigd in de Nieuwe Stad van Lingang, een mooie toneelstad langs de Yangtze-Rivier van Jiangyin, Jiangsu-provincie.

 

Er zijn momenteel acht reeksen van 45 speciesproducten, waarvan negen species door de high-tech producten worden geïdentificeerd. Bovendien zijn er vijf nieuwe verscheidenheden aan de markt elk jaar, en kan aan klanten worden aangepast. De fabriek specialiseert zich in de ether van de ethyleenglycol, de ether van de propyleenglycol en hun Acetaatreeks. Deze producten zijn nieuwe milieuvriendelijke materialen en uitstekende krachtige organische die oplosmiddelen wijd in deklagen, inkt, elektronische CCL worden gebruikt, remolie, pesticiden, geneesmiddelen, druk, de schoonmakende agentenindustrie. Het heeft de reputatie genoemd Universeel Oplosmiddel.

 

Combineer met wetenschappelijke onderzoek en productie, bouwde het bedrijf een de technologieonderzoekscentrum alcoholether van de op nationaal niveau en neemt verantwoordelijk voor de organisatie om nationale de industrienormen van de alcoholether te formuleren. Yida heeft ISO9001 overgegaan: certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2000 de internationale, ISO14001: de internationale omgevingbeheersysteem van 2004 en OHSMS18001: 2001 nationale bedrijfsgeneeskundigen en veiligheidsbeheerssysteemcertificatie onophoudelijk meer dan 10 jaar sinds 2003.

 

 

CHINA Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

CHINA Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

1996 werd Chemisch Co. van JUNI Jiangsu Yida, Ltd werd opgericht en geproduceerd ether

 

2002 bezat JULI één productielijn en veroorzaakte monomethyl de etherreeks van de ethyleenglycol

 

2003 bezat JULI een andere productielijn en produceerde PMA en CAC

 

2005 begon JULI Jiangsu Yida om PM te produceren

 

2007 werd Chemisch Co. van Dec Jilin Yida, Ltd opgericht en veroorzaakte monoethyl de etherreeks van de ethyleenglycol

 

2011 augustus JIANGSU YIDA bezat nieuwe productielijn en produceerde PMP en DPMA

 

2012 werd NOV. Zhuhai Yida opgericht en bezat twee productielijnen voor PM en PMA

 

2014 het begin van januari JIANGSU YIDA om p-reeks in dezelfde productielijn met PMP te veroorzaken en de registratie van BV op Alibaba te krijgen. Nieuwe Yida, Nieuwjaar, Nieuwe toekomst!

 

2017 NOV.jiangsu YIDA chemisch product dat op de Markt van de de Groeionderneming van de Beurs van Shenzhen wordt vermeld

 

2019 april JILIN YIDA BOUWDE nieuwe workshop en begint om MONOMETHYL de ETHERreeks van de ETHYLEENglycol te veroorzaken

 

 

CHINA Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dienst

Is CHEMISCH BEPERKT Co. van JIANGSU YIDA, een beroeps die in de ethers van de ethyleenglycol en de ethers van de propyleenglycol specilizes, en had 20 jaar ervarings.

 

Het bedrijf heeft een vrij perfect systeem van de naverkoopdienst en verleent de technische diensten aan klanten. De verschillende serviceplannen worden geformuleerd voor verschillende klanten vóór, tijdens en na verkoop. De regelmatige en onregelmatige bezoeken, de opvolgendeonderzoeken en de telefoononderzoeken worden gemaakt aan tot klanten. De de tevredenheidsgraad van klanten en de potentiële die eisen zijn geschikt op diverse manieren wordt begrepen. De markttendensen worden dicht gevolgd. De relevante gegevens en de informatie van klanten en markten worden actief gebij elkaar bracht en geanalyseerd. Tegelijkertijd, koppelt een gedeblokkeerde informatie systeem terug is gevestigd, is een speciale klantenlijn opstelling geweest, informatie tijdig is gecommuniceerd en meegedeeld binnen het bedrijf teruggekoppeld, en het bevoegde dienstpersoneel is georganiseerd om de oorzaken te analyseren en de overeenkomstige correctieve/preventieve maatregelen te bepalen. Het bedrijf verleent de technische diensten aan klanten en geeft technische raad aan klanten zodat de adviezen van klanten geschikt en behoorlijk behandeld kunnen zijn om klantentevredenheid te bereiken.

 

De Tranportationdienst

 

DHL en Fedex zijn al onze oude partners, zodat als u steekproeven nodig hebt, kunnen wij altijd u verzekeren veiligheidslevering. Ook, kunnen de steekproeven vrij worden aangeboden als het de eerste keer is.

 

De productkwaliteit van Yida heeft het binnenlandse leiden en geavanceerd wereldniveau bereikt. Wij hadden bedrijf reeds op lange termijn top 500 met enkele wereld schilderen en deklaagfabrikanten. Onze productkwaliteit en dienst kunnen worden gewaarborgd. Het geëngageerd om kwaliteitsproducten en de beste dienst voor elke klant te verlenen. Wij proberen om onze wereldmarkt uit te breiden, en te hopen om een goede verhouding met onze partners te handhaven.

 

 

 

 

 

CHINA Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

CHINA Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Ons Team

 

CHINA Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0CHINA Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

CHINA Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

CHINA Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3