lopende band

Het Chemische product van Jiangsuyida is de professionele productie en R&D-basis van glycolethers en zijn esterreeksen. Yida is een zeer belangrijke high-tech onderneming van nationaal toortsprogramma. Het bedrijf behandelt een gebied van 110 mu en heeft 280 werknemers, en 68 van hen zijn de onderzoekers van het Centrum van Glycolethers.   

 

 

 

Er zijn vier productielijnen in het hoofdkwartier, zijn twee voor fijne chemische techniek en twee het proefexperimentproductielijnen van R&D die meer dan 40 verscheidenheden van onze producten behalve de verpakkende trommel met de jaarlijkse output als 50.000 ton/jaar kunnen vervaardigen. Het is een economische entiteit in het hoofdkwartier dat het onderzoek en de ontwikkeling, productie en verkoop integreert.

 

 

 

Jilin Yida is een dochteronderneming van Jiangsu Yida met het geregistreerde kapitaal van RMB 40 miljoen. Het bedrijf behandelt een gebied van 210 mu en heeft 190 werknemers. Het eerste faseproject werd gezet in productie in December 2007. Zich baseert op het grondstoffenvoordeel in Jilin, zijn de hoofdproducten van Jilin Yida de alcoholether en van de esterether producten van e-reeks en de secundaire producten zijn dat van p-reeks, en de jaarlijkse output is 50.000 ton. Bovendien, Jilin Yida steunt ook de autoproductielijnen van het verpakken van trommel die allebei kan door ons worden gebruikt en als producten worden verkocht.

 

 

 

 

Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

Zhuhai Yida is een volledige dochteronderneming van Jiangsu Yida met het geregistreerde kapitaal van RMB 39.14 miljoen, bouwde het punt 2 productielijnen die 11 soorten glycolethers en zijn producten van de esterreeks van e-reeks en p-reeks kunnen vervaardigen. Na dat, zullen wij de geavanceerde technologie om op energie gebruiken te bezuinigen en verspilling te verminderen tot de grondstoffen van de productmilieubescherming en georiënteerde oplosmiddelen als PM en PMA, is de PM capaciteit 50,000t/year en PMA is ook 50,000t/year.

 

Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. fabriek productielijn 2

R & D

Yida heeft het unieke binnenlandse en provinciale de technologieonderzoekscentrum van de niveautechniek van glycolethers en plaatst een nationaal niveau Post-doctorale Werkende Post. Yida ontwikkelt ook een product-leren-onderzoek alliantie door met Dalian-Universiteit van Technologieuniversiteit, de Bosuniversiteit van Nanjing, Changzhou-Universiteit en andere binnenlandse universiteiten samen te werken.

 

 Verhoog 5 nieuwe verscheidenheden en breng hen om elk jaar op de markt te brengen:

      

Maak de overgang aan milieubescherming georiënteerde oplosmiddelen en grondstof, zoals de nieuwe materiële en Elektronische chemische producten, om de vervanging van de productverbetering te realiseren.

 

 

Elk van onze producten wordt aangepast aan de de zaken en behoeften van de cliënt zoals Glycolether PNB, PE van de Glycolether, Glycolether PPH, N-propyl propionaat, n-butyl propionaat, kunnen het n-amyl propionaat en isopropyl acetaat aan de markt door R&D-wijzen worden geduwd. Als de klanten andere speciale behoeften over onze producten hebben, kan ons bedrijf uitsluitend creëren en gemaakt voor hen.

 

      

 

Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. fabriek productielijn 0